b

Botos Erzsébet

  >  Botos Erzsébet

Botos Erzsébet

educatoare

Licenţiată în pedagogie

Licenţiată în Etnografie şi antropologie

Am studiat la Colegiul Reformat Târgu Mureș după care  am  studiat etnografie și antropologie la Facultatea de Arte a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. 

Am petrecut câteva luni într-un orășel din Olanda, Gouda, după care, în toamna aceluiași an, m-am mutat în Moldova,  la o comunitate de, în ciangăi, am experientat condițiile vieţii nomade,  ca profesor  voluntar cu copii  pe o perioadă de doi ani. Această perioadă a fost crucială pentru mine, deoarece acolo şi atunci am decis  că doresc  să continui munca cu copiii.

După absolvirea Universitatii Bábes-Bolyai la Facultatea de Psihopedagogie preşcolară, am însuşit elementele de bază ale metodei pedagogice Waldorf, după care am profesat ca învăţătoare la școala Waldorf din Târgu Mureș și  educatoare la Grădiniţa cu program prelungit Manpel și am lucrat ca profesor la școala primară „Benedek Elek” din Livezeni. 

Iar acum imi urmez visul de a lucra cu copii de vârstă antepreşcolară.

``In fiecare zi invăţăm ceva”

Acreditări

Metode de predare waldorf
-

-

Educarea pozitivă
-

-

Metode de dezvoltare a inteligenţei Emoţionale
-

-

Contact

    ro_RORomanian

    Susține Asociația Pity Pang!

    Susține Asociația Pity Pang și redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior, completând Declarația 230 pana la data de  15 mai 2022. Apasă aici pentru a Descarcă Declarația 230 După completarea formularului, te rugam sa îl trimiți înapoi la adresa de e-mail contact@pitypang.ro
    Holler Box