b

Cueșdeanu Ioana

  >  Cueșdeanu Ioana

Cuesdeanu Ioana

Psiholog specialist

Experiență vastă, bine calificată, mamă – sunt elementele principale pentru caracterizare. Un psiholog cu specializarea în psihoterapie, consiliere și psihologie clinică, dispune de numeroase calităţi, dintre care cea mai importantă  este empatia , capacitatea de a se transpune în locul celuilalt, de a-i simţi emoţiile, stările sufleteşti.  Totodată și intuiţia ei , de a simţi dincolo de cuvinte ce se întâmplă în sufletul unui copil,emoțiile transmise prin comportamentul non-verbal (mimica, pantomimica, privire, intonaţie, tonul  copilului etc ),mai adaugăm dezinvoltura de a intra cu uşurinţa în contact cu copiii dar nu numai.
Creativitatea , inițiativa și dispoziția echilibrată sunt  esenţiale pentru a fi un bun psihoterapeut,consilier psihopedagog, mai ales din punctul de vedere a obiectivității la elaborarea evaluării sau la implementarea planurilor de activități.
 Calificări profesionale corespunzătoare și multiple,  îmbogățesc lista factorilor esențiali pentru indeplinirea sarcinilor de psiholog la centrul nostru de dezvoltare . Pe lângă acestea enumerăm și experienţa de viaţă, vechimea in domeniu. Practica psihoterapeutică de ani de zile îşi spune şi ea cuvântul, în sensul că dincolo de experienţa acumulată aceste elemente ușurează diagnosticarea diferențială, ”ochiul profesionist format”.
Şi nu în ultimul rând, autenticitatea, spontaneitatea şi simţul umorului sunt necesare dar și prezente in inventarul calităților.

Contact

    ro_RORomanian

    Susține Asociația Pity Pang!

    Susține Asociația Pity Pang și redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior, completând Declarația 230 pana la data de  15 mai 2022. Apasă aici pentru a Descarcă Declarația 230 După completarea formularului, te rugam sa îl trimiți înapoi la adresa de e-mail contact@pitypang.ro
    Holler Box