b

Nagy Margit

  >  Nagy Margit

Nagy Margit

Dădacă

O dădacă care  asigură satisfacera nevoilor obișnuite și speciale ale copilului cu multă atenție, dragoste și devotament. Cu  personalitate echilibrată, cu căldură la suflet și experiență,  cursuri profesionale si abilităti corespunzătoare pentru a îndeplini toate sarcinile și provocările întimpinate în îngrijirea, ocrotirea și educarea copiilor . În afară de a fi iubitoare, veselă, răbdatoare, ea este o dădaca care  știe importanța disciplinării prin întărirea pozitivității, cu răbdare . Atitudinea pozitivă si bunul simț sunt elementele de bază a caracterului ei. 

Emană încredere și statornicie ca și colegă –parte a echipei noastre . Totodată are capacitatea și abilitatea de a invăța deprinderile elementare dar necesare copiilor cu diferite vârste.

Contact

    ro_RORomanian

    Susține Asociația Pity Pang!

    Susține Asociația Pity Pang și redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior, completând Declarația 230 pana la data de  15 mai 2022. Apasă aici pentru a Descarcă Declarația 230 După completarea formularului, te rugam sa îl trimiți înapoi la adresa de e-mail contact@pitypang.ro
    Holler Box