Gyerek készségfejlesztés játékosan

Napi tevékenységi rendszer

Pszichológiai felmérés és tanácsadás

j
Napi rutinunk

A Pity Pang-nál nagyon változatos programunk van, motorikus képességek fejlesztését célzó játéktól, az egyensúly fejlesztésére szolgáló gyakorlatoktól, az érzékszervi tevékenységektől az egészségnevelésig.

Szombat Ildikó Kinga
Klinikai szakpszihológus

v

Program

Hétfő - Péntek

7-8:30 gyerekek fogadása, közös játszás

8:30-9 reggeli elötti pancsolás

9-9:30 reggeli falatozás

9:30-10 beszédkészéeg fejlesztés, közös mondokázas, gyerekdalok

10-10:10 gyümölcskostoló

10:10-10:45 mozgásos játekok, motricitéas és egyensúly fejlesztése,zsigeri manuális terápia

10:45-11 interaktiv mese varázsa

11-11:30 esztétikai fejlesztés: szinezés, festés, ragasztás,logikai gondolkodás fejlesztése, szem-kéz koordinácios játékok

11:30-12 szabadtéri játékok

12-13 pancsolás és ezt követöen déli foglalkoztatás

13-15 Szundi aki szeretné vagy csendes játekok

15-17 szenzoriális, pszihomotrikus és szabadtéri játékok

Rólunk

röviden

Datorită vârstei lor fragede şi a curiozităţii , copii pot obţine rezultate excelente în dezvoltarea lor în această peioadă. Fiecare cuvânt rostit, imagine văzută sau patern de mișcare oferă o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară, deoarece la fel cum un bun fermier are grijă de semințele semănate, iar ulterior de răsadurile crescute din ele, consider că dezvoltarea timpurie este tot atât de importantă.

Szolgáltatásaink

Process image
Szenzoriális fejlesztés
Process image
Beszédkészség fejlesztés
Process image
Logikai gondolkodás fejlesztés
Process image
Fizikai fejlődés

Elégedett szülők

Prioritatea noastră principală este bucuria- satisfacţia părinţilor: copii sunt lăsaţi intr-un mediu familial şi echilibrat cu dezvoltarea corespunzătoare asigurată.

Nagyon megvagyunk elégedve a Pitypang bölcsődével.Kislányom lassan egy hónapja jár.Eleinte aggódtunk ,mert nem igazán marad el nélkülünk,de első perctől nem volt baj.Nagyon szereti ami azt jelenti ,hogy foglalkoznak vele.Már hétvégén is reggel költ ,hogy vigyük a babákhoz.Nagyon szépen köszönjük a sok türelmet és törődést

v
Fazakas Rebekka
Anya

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk ezt a bababarát helyet. Gyermekünkön már pár nap után látjuk a pozitív változást és nagyon hálásak vagyunk a nevelők türelméért.

v
Munkácsi Dóra
Anya

Răzvan a început activitatea la creșa Pitybang Babycaring ,în luna februarie acestui an.Am fost primiți de doamne cu braţele deschise. Toata stima și respectul pt educatoare! Acolo Răzvan a învățat să vorbească , a invaţat să se joace cu copii, a invaţat să mănânce singur,a invăţat să se joace cu jucăriile, a invăţat să pună mâna la guriță când strănuta, a învățat să participe alături de copii la toate activitățile pe care le făceau în fiecare zi. Pe lângă mulțimea de lucruri învăţate frumoase și folositoare, a mai fost foarte iubit de doamnele care sau implicat foarte mult în dezvoltarea lui Răzvan cu multa răbdare și dragoste.

v
Baciu Ioana
Mamă

Este locul unde copilul meu este fericit şi merge cu drag. Dimineaţa când ajunge la uşa şi vede educatoarea şi copiii, aşteaptă cu drag să intre. Este locul unde îmi las copilul cu mare încredere, pentru că ştiu că cineva se ocupă de el şi îl educă . în mai puţin de o săptămână copilul a devenit mai sociabil, ştie cuvinte noi şi se joacă frumos. Recomand cu încredere Pitypang Babycaring tuturor cunoscuţilor şi oamenilor care au copii mici.

v
Mircea Bianca Hannelore
Mamă

Bár kisfiúnk, Arnold, csak két hónapja jár a Pitypangba, a családban azt tapasztaltuk, hogy azóta sokat fejlődött a beszédkészsége, önállósága. A gyerekeket szerető, figyelmes dadusok gondozzák, tanítgatják, ezért bátran és nyugodt szívvel bízzuk rájuk Arnoldot.

v
Dénes Tünde
Anya

6 hónapja jó döntést hoztunk, hogy a Pitypang Óvodát választottuk Antonianak. Bár mi csak rész időre gondoltunk a kezdetben, de ő rögtön egész nap szeretett volna maradni. Hetek alatt kialakult a szobatisztasága, és a verbális fejlődése is nagy lendületet vett. Egyre több dalt énekel nem csak magyarul, de angolul is, aminek mi örülhetünk otthon. Óvónőik odafigyelnek minden gyerekre és türelemmel, következetességgel nevelik őket. A fényképeket, amelyeket az oviban a gyerekünkről készítenek épp oly boldogan fogadjuk, mint a gondosan összeállított gyerek műsorokat. Nem csoda, hogy a gyerekek szeretettel kötődnek hozzájuk.

v
Nagy Andrea
Anya

Legfontosabb célkitűzésünk a szülők elégedettsége: a gyereküket biztonságos, otthonias környezetben hagyják, kiegyensúlyozott fejlödésük érdekében.

v
Székely Emőke
Counselor

A legjobb döntés volt , hogy ide járjunk ! Nagyon szeretjük , maximálisan meg vagyunk elégedve, ennél jobb helyen nem is lehetne Emma

v
Komíves Tünde
Anya

Mesevilág tele mókával és jó kedvvel, ahol az óvó nénik sok szeretettel, türelemmel és kreativitással szervezik meg a napi tevékenységeket

v
Medves Csiszár Emese
Anya

Iratkozzon fel a hírlevélre

  A Csapatunk

  Munkatársaink és önkénteseink odaadással és végzik tevékenységüket

  hu_HUHungarian

  Susține Asociația Pity Pang!

  Susține Asociația Pity Pang și redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior, completând Declarația 230 pana la data de  15 mai 2022. Apasă aici pentru a Descarcă Declarația 230 După completarea formularului, te rugam sa îl trimiți înapoi la adresa de e-mail contact@pitypang.ro
  Holler Box