b

Rólunk

  >  Rólunk

Rólunk

A kis koruknak és a kiváncsiságuknak köszönhetöen ebben az időszakban lathatóan nagy eredményeket lehet elérni a gyerekek fejlesztéseben. Minden egyes elhangzott szó, meglátott kép vagy mozgásgyakorlat biztos alapot képez a további fejlesztésben, mert ahogy a jó gazda gondoskodik az elvetett magjairol, késobb az ezekből növekedett palántakról is, oly modon fontosnak tartom a kiskorú fejlesztést is. Persze hogy egészséges és boldog „termésben” szeretnénk útólag győnyőrködni.

A fejlödési szakaszok amelyen a gyerekek áthaladnak kihívásokat állítanak nekünk felnőtteknek, de ezek könnyen legyőzhetöek a változatosság nevében de ugyanakkor fontos a napi rendszerezetség megalkotása is. A rendszerezetten ismétlödő tevékenységek biztonság érzetét keltik a kisgyerekben.

A fejlödő világunkban egy szülő szerepe nagyon széles skálán ingadozik, más és más feladatokat kell beteljesíteni, külömböző szociális szerepeknek kell megfelelni és emiatt csökken a szülői szerepre szánt idő. Szükség van segítségre az egyensúlyozásban és ekkor kedves nagyszülők segítségét kérjük , de mi van akkor ha túl távol van , vagy sajnos nincs? Fogadjunk egy baba felügyelőt – ez egy kézen fekvő megoldás. Hogy oldjuk meg a szociális kapcsolat teremtést, a szociális intelligencia nővelését? Annyi kérdésre kutatjuk a választ és nagyon jó lenne ha ezekre a kérdésekre szakértő felelne. Ily módon formálodott meg az ötlet a gyerek készségfejlesztésre és a PITYPANG BABYCARING megalakulására. A hely ahol a nemcsak a gyerekeket a szárnyai bontogatásában segítik, hanem a szülő is ingyenes szakértői tanacsadásban részesül, mivel szakképzett pszihológusok , ovónők és dadusok alkotják a mi csapatunkat.

Szolgáltatásaink

Fontos hogy egy kialakított képhez társuljon egy felfedezett érzet is.

A mondokák , énekek , interaktiv mesélés mellett a beszéd képzőszerv fejlesztő gyakorlatoztatása játékos módon.

A növekedési szakasznak és a pszichológiai koruknak megfelelöen gondolkodás és probléma megoldó képesség kihívása. Konszekvencia- következetesség kialakulása, csoportosítás külömböző kritériumok szerint stb.

Ezek a képességek nemcsak a cerúza tartáshoz szükségesek, fontos szerepet játszanak a késöbbiekben pl a sport területén, gépkocsi vezetésben stb.

Helyes testtartás, mászás, járás, megfelelö testi és szervi fejlödés,

Népi tánc, ritmikus torna, mozgásos dalos játékok.

Megjegyzés

Ingyenes pszichológiai felmérés és tanácsadás minden hozzánk beíratott gyereknek , szükség esetén.

hu_HUHungarian

Susține Asociația Pity Pang!

Susține Asociația Pity Pang și redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior, completând Declarația 230 pana la data de  15 mai 2022. Apasă aici pentru a Descarcă Declarația 230 După completarea formularului, te rugam sa îl trimiți înapoi la adresa de e-mail contact@pitypang.ro
Holler Box