b

Szolgáltatásaink

  >  Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink, foglalkozásaink

Kis koruknak megfelelöen, a gyerekek nagyon igénylik a mindennapi foglalkoztatást, felnöttek által irányított játékokat. Jocul-ca activitate de bază a acestuia. 

Felkeszülünk érdekes tevékenységekkel és vonzó munka eszközökkel. Odafigyelünk hogy minden terület fedezve legyen, egy előre kialakított órarend szerint, de ugyanakkor megadva a gyerekeknek a választás szabadságát. Fontosnak tartjuk hogy a gyerekek tetszése szerint alakuljanak a játékok . A felhasznált eszközök a valódi élet kicsinyitett másai legyenek (pl főzocskézés, szerszámos láda), a természetből gyüjtott és nem utolsó sorban újra hasznosított elemek falhasználásával (konszekvencia fejlsztése, szám kép megfeleltetése mennyiségnek, csoportositási feladatok, szenzoriális játékok).

A gyerekek fejlödési szintje nem egyforma és pont ezért személyre szabott fejelsztés is van. Ennek a szintnek a felmérése tudományosan megalapozott eszközökkel történik, szakképzett pszichológusok által. 

A szülökkel való megfelelö közremüködés az alapja minden tevékenység eredménnyességének.  se realizează prin comunicarea adecvată cu părinţii.  Kialakított személyzet csapatunk minden tagjának fontos hogy szeretettel és odaadással végezze munkájat.

Stimulált fejlesztési területek

Fontos hogy egy kialakított képhez társuljon egy felfedezett érzet is.

A mondokák , énekek , interaktiv mesélés mellett a beszéd képzőszerv fejlesztő gyakorlatoztatása játékos módon.

A növekedési szakasznak és a pszichológiai koruknak megfelelöen gondolkodás és probléma megoldó képesség kihívása. Konszekvencia- következetesség kialakulása, csoportosítás külömböző kritériumok szerint stb.

Ezek a képességek nemcsak a cerúza tartáshoz szükségesek, fontos szerepet játszanak a késöbbiekben pl a sport területén, gépkocsi vezetésben stb.

Helyes testtartás, mászás, járás, megfelelö testi és szervi fejlödés,

Népi tánc, ritmikus torna, mozgásos dalos játékok.

Megjegyzés

Ingyenes pszichológiai felmérés és tanácsadás minden hozzánk beíratott gyereknek , szükség esetén.

hu_HUHungarian

Susține Asociația Pity Pang!

Susține Asociația Pity Pang și redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior, completând Declarația 230 pana la data de  15 mai 2022. Apasă aici pentru a Descarcă Declarația 230 După completarea formularului, te rugam sa îl trimiți înapoi la adresa de e-mail contact@pitypang.ro
Holler Box